Tutireceptek.hu fejléc

Hagymán sült kacsamáj recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
600g kacsamáj
80g vöröshagyma
törött fekete bors
köménymag
40g kacsazsir vagy 1 dcl olaj


Elkészítés:
A kacsamájat megtisztitjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy egészben hagyjuk. Meghintjük törött fekete borssal, majorannával, köménymaggal. A zsiron, vagy olajon aranysárgára piritjuk a kkarikára vágott hagymát. A már megsült májat és a piritott hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk. Burgonyapürével és uborkával tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kacsamáj leves » Kacsamáj roueni mártáson » Velencei kacsamáj » Lecsós pecsenyekacsamáj
» Hagymás kacsamáj » Mustáros kacsamáj » Kacsamáj aszpikban » Pecsenyekacsamáj
» Lazac, kagyló, rák nyárson » Tőkehalfilé sajttal » Bácskai halászlé » Tárkonyos harcsa
» Harcsa mustármártással » Norvég halgombóc » Hal lecsósan » Diós-zelleres haltekercsek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.