Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre

50 dkg sertéslapocka
4 nagy fej vöröshagyma
4 ek olaj
késhegynyi szerecsendió
1 ek borecet
1 dl tejföl
1 dl tejszín


Elkészítés:
1.Csíkokra vágjuk a húst, felforrósított olajon lepirítjuk, sózzuk, rászórjuk a szerecsendiót. Aláöntjük az ecetet, 1 dl vizet és a tejfölt, és fedő alatt puhára pároljuk.
2.Ha a hús megpuhult, zsírjára sütjük, hozzákeverjük a tisztított és felkarikázott vöröshagymát, és fedő nélkül addig pároljuk, amíg a hagyma üvegessé válik. Ha kész, ráöntjük a tejszínt, és összekeverjük.
3.Főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás vadlibamell » Hagymás babsaláta » Fokhagymás Röfihús » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Fokhagymás-joghurtos öntet » Hagymás-sajtos süti » Hagymás camembert krém » Szalonnás hagymás krumpli
» Erdélyi aprópecsenye » Gombás-hagymás lepény » Hagymás diós karfiolrizs » Póréhagymás szalonnás pite
» Tepsis hagymás krumpli » Diós-hagymás céklasaláta » Fokhagymás újburgonya » Fokhagymás garnéla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.