| Spárgás-mustáros marhasült receptHúsételek Hozzávalók: 2 vastagabb szelet (30 dekás) marhahús 2 nagy gerezd fokhagyma durvára vágva frissen őrölt feketebors és só 20-25 szál spárga 4 evőkanál olívaolaj 2,5 dl húsleves (kockából) 3 evőkanál száraz fehérbor 1/2 evőkanál dijoni mustár Elkészítés: Dörzsöld be a hússzeleteket mindkét oldalon a sóval, a borssal és a fokhagymával. A spárgáknak vágd le a fás végét, és forgasd össze egy tányérban 3 evőkanál olajjal. Forrald fel a borral elkevert levest, majd amikor a fele elfőtt, keverd bele a mustárt, és tartsd melegen. Tedd a hússzeletet előmelegített sütőbe, hideg grillrácsra 10 centire a grilltől. Süsd mindkét oldalát 10-12 percig, hogy közepesen átsüljön, és a végén tedd mellé a spárgákat 4-5 percre, hogy ropogósra süljenek. A hússzeleteket keresztben vágd félbe, majd helyezd őket négy tányérra a spárgával együtt. A szósszal leöntve tálald. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |