| Húsos ragu receptHúsételek Hozzávalók: kb 40 dkg hús,vékony csikokra vágva 1 nagy hagyma apró kockára vágva 1 doboz vörös bab 1 kaliforniai paprika kockára vágva 1 cs petrezselyem apróra vágva 1 evőkanál liszt 2-3 dl tejföl só bors zsir v.olaj Elkészítés: A hagymát megpároljuk,rádobjuk a húst,és fehéredésig kevergetjük.Ráöntjük a bab levét,és annyi vizet ami éppen ellepi.Sózzuk,borsozzuk,ha puha a húsi beledobjuk az apró kockára vágott paprikát,babot,és behabarjuk.Utánna izesitjük,só,bors,és beledobjuk az apróra vágott petrezselymet. Tanácsok: Mindenféle húsból elkészithető,sertés, pulyka csirke,mindegyikkel más ize van.Tésztával a legfinomabb,de jó rizzsel is. A receptet beküldte: smudlaagi54 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |