| Húsos okroska receptLevesek Hozzávalók: 3/4 pohár kovászosuborkalé, 1 pohár apróra vágott főtt hús (marha, sertés, csirke), 3/4 pohár apróra vágott főtt krumpli, a lilahagyma apróra vágva, 3/4 pohár apróra vágott újhagyma, 1,5 darab friss kígyóuborka kockákra vágva, 1-1 ek apróra vágott kapor, zellerzöld, petrezselyemzöld, 1 ek mustár, fél kk őrölt feketebors, 2 keménytojás a díszítéshez. Elkészítés: Lé: 1 pohár kefir, 1 pohár tejföl, 1 citrom leve, só, vízzel 1,25 literre felöntve. A hozzávalókat belekeverem a lébe, majd behűtöm. A tetejét keménytojáskarikákkal díszítem. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |