Tutireceptek.hu fejléc

Húsos krémes rétes recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
liszt
vaj
tej
sajt
tojás
só bors

kukorica
főtt füstölt tarja

vaj
réteslap

Elkészítés:
A vajból, tejből besamell mártást készítünk. Ízesítjük, fűszerezzük, belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a kukoricát, a kockázott tarját. Átforraljuk, és dobunk bele egy tojást.

A réteslapokat szétszedjük, minden lap közé bőven rakunk olvasztott vajat, a lapokat egymásra rakjuk.
3 csíkra vágjuk, majd a tölteléket háromszög alakra felhajtogatjuk.

Tojással megkenjük, 180 fokon aranysárgára sütjük.

Tanácsok:
Leveles tésztával is finom.

Kukorica helyett rakhatunk bele borsót, gombát, stb.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémes kosárka » Húsos rakott karalábé » Spenótos-húsos finomság » Májkrémes töltött tojás
» Sajtos-cukkinis rétes » Májkrémes hagymasaláta » Ünnepi krémes piskóta » Inteligens krémes!
» Francia krémes diétásan » Gulyáskrémes-túrós pogácsa » Tejfölkrémes piskóta » Intelligens krémes II.
» Húsos texasi burgonya » Gyümölcskrémes kocka » Darált húsos muffin » Rétes lusta asszony módján


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.