| Húsos krémes rétes receptKenyerek, péksütemények Hozzávalók: liszt vaj tej sajt tojás só bors kukorica főtt füstölt tarja vaj réteslap Elkészítés: A vajból, tejből besamell mártást készítünk. Ízesítjük, fűszerezzük, belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a kukoricát, a kockázott tarját. Átforraljuk, és dobunk bele egy tojást. A réteslapokat szétszedjük, minden lap közé bőven rakunk olvasztott vajat, a lapokat egymásra rakjuk. 3 csíkra vágjuk, majd a tölteléket háromszög alakra felhajtogatjuk. Tojással megkenjük, 180 fokon aranysárgára sütjük. Tanácsok: Leveles tésztával is finom. Kukorica helyett rakhatunk bele borsót, gombát, stb. A receptet beküldte: andi6020 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |