Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
1 dl fehérbor, só
2 evőkanál
olaj
fél marék friss tárkony

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, megsózzuk, a belsejét tárkonnyal jól bedörzsöljük, kívül a bőrét bevagdossuk, majd apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. Tepsibe tesszük, leöntjük 2 evőkanál olajjal és 1 dl borral, majd ropogósra sütjük. Párolt almát vagy vajas burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bableves » Mazsolás-tejszínes harcsa » Tárkonyos bárányleves » Dettuska tárkonyos levese
» Folyami rák harcsával » Tárkonyos rakott zöldbab » Tárkonyos májragu » Tárkonyos, palócleves...
» Tárkonyos raguleves 2. » Tárkonyos gombaleves » Francia tárkonyos csirke » Tárkonyos csülökleves
» Tárkonyos-mogyorós csirke » Tárkonyos zellerfőzelék » Pikáns tárkonyos máj » Harcsa paprikásan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.