Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
1 dl fehérbor, só
2 evőkanál
olaj
fél marék friss tárkony

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, megsózzuk, a belsejét tárkonnyal jól bedörzsöljük, kívül a bőrét bevagdossuk, majd apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. Tepsibe tesszük, leöntjük 2 evőkanál olajjal és 1 dl borral, majd ropogósra sütjük. Párolt almát vagy vajas burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos borjúragu leves » Tárkonyos zúza » Tárkonyos pulyka-raguleves » Tárkonyos mártás
» Tárkonyos zöldbableves » Tárkonyos halleves » Tárkonyos csirkebecsinált » Tárkonyos nyúlbecsinált
» Tárkonyos pacal -leves » Húsvéti tárkonyos bárány » Harcsa paprikásan » Tárkonyos malacleves
» Afrikai harcsa tepsiben » Tárkonyos pulykaraguleves » Harcsa babérszószban » Tárkonyos krumpli leves 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.