| Gyümölccsel töltött karaj receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg sertéskaraj 40 dkg alma 40 dkg szilva só bors Mártás: 2 dl tejszín 1 ek. liszt 1 kk. feketeribizli-dzsem Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzuk. A gyümölcsöket a hús felére halmozzuk, megsózzuk és borsozzuk, majd a hús másik felével beborítjuk. Összekötjük, majd 1 órát sütjük. Utána egy pohár vízzel felengedjük, és puhára sütjük. Mártás készítése: a hús visszamaradt levéhez hozzákeverjük a lisztet, a tejszínt és a lekvárt, sóval, borssal ízesítjük, felforraljuk, majd a hús mellé tálaljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |