Tutireceptek.hu fejléc

Töltött hal Karcsi módra recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
egy nagyobb ponty(konyhakész)
10 dkg szalonna,
vaj,vagy ráma margarin,
2-3 jonatán alma,

petrezselyem,
citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozom,és a megtisztított hal hasába tömöm,hasra fordítom.
A gerincét több helyen bevagdosom,a vágatokba fagyott szalonnaszeleteket teszek.
A halat erősebben megsózom a szokásosnál.
Apróra vágott zöld petrezselyemmel meghintem,egy kis citromlével meglocsolom.
Vajban gyakori locsolgatással pirosra sütöm.
Burgonyapürével körítve finom vacsora.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepertőkrém paleo módra » Töltött-sült burgonya » Almába töltött csirkemell » Bolognai töltött cukkini
» Libamájjal töltött fürj » Cukkini leves Erzsi módra » Töltött keksz » Cracker Maris módra
» Könnyed töltött káposzta » Sütőtökös töltött krumpli » Jugó kifli magyar módra » Répás, töltött csirkecomb
» Máj brassói módra » Töltött fasírozott » Amerikai töltött fasírt » Sólet Ági módra


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.