Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkecomb alufóliában sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkecomb
2 nagy fej vöröshagyma
25 dkg gomba
ízlés szerint vegeta és törött fekete bors

Elkészítés:
A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
A megvegetázott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól bevegetázom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb almaszósszal » Gombás-májas rakott karaj » Sárgarépa csőben sütve » Csirkecomb citrommártásban
» Svéd gombasaláta II. » Gombás-sajtos sült tészta » Gombás farfalle » Csirkecomb mustármártásban
» Gombás rakott káposzta » Gombás marhasült » Gombás, sonkás omlett » Túrógombóc tepsiben sütve
» Sajtos-gombás halfilé » Gombás rakott borda » Gombás töltött cukkini » Répás, töltött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.