| Gombás csirkecomb alufóliában sütve receptHúsételek Hozzávalók: 2 db csirkecomb 2 nagy fej vöröshagyma 25 dkg gomba ízlés szerint vegeta és törött fekete bors Elkészítés: A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megvegetázott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól bevegetázom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom. Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |