Tutireceptek.hu fejléc

Gombás marhasült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg marhahús
50 dkg gomba
20 dkg paprika
20 dkg paradicsom
3 gerezd fokhagyma
3 dl tejföl
2 fej vöröshagyma
2 teáskanál pirospaprika
1 dl étolaj
liszt

bors

Elkészítés:
A római tálat legalább fél órára áztasd be hideg vízbe. A húst szeleteld fel, majd sózd meg. Lisztet keverj össze pirospaprikával, és forgasd bele a hússzeleteket. A gombát, a paradicsomot, a paprikát és a vöröshagymát szeleteld fel. A tejfölt az olajjal, a zúzott fokhagymával és ízlésed szerint sóval és borssal keverd ki. A római tál aljába fektesd bele a hússzeletek felét, majd szórd rá a zöldségek felét, és végül locsolj rá a tejfölös szószból. Ismételd meg a rétegezést, és locsold rá a maradék tejfölt. Előmelegített sütőben süsd puhára, és már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás tejszínes csirke » Tepsis gombás marhahús » Gombás karaj » Gombás csirke 2
» Gombás tojásfasírt » Gombás kaszinótojás » Gombás rakott hús » Tejfölös-gombás ponty
» Gombás-sajtos bukta » Gombás burgonyarolád » Rókagombás rizses hús » Gombás natúrszelet
» Gombás párizsi » Gombás-sajtos lecsó » Gombás rakott palacsinta » Gombás tarja tepsiben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.