| Gombaleves á lá Milli receptLevesek Hozzávalók: egy fej hagyma pár csepp olívaolaj ételízesítő petrezselyemzöld laskagomba répa zöldség zöldborsó, brokkoli, egyéb zöldségféle ízlés szerint húsleveskocka főzőtejszín Elkészítés: A hagymát vágd apróra, és pár csepp olíván, apróra szelt zöldségzölddel, csipetnyi ételízesítővel párold. Közben kockázd fel a répát, a zöldséget, és a gombát, keverd a hagymához, tégy rá fedőt. Válassz kedved szerinti egyéb zöldfélét is nyugodtan: zöldborsót, brokkolit, karfiolrózsákat, és keverd hozzá. Mirelit is lehet bármely összetevő.Hagyd párolódni úgy fél órát. Engedd fel vízzel, adj hozzá két húsleveskockát, és főzd 10 percig. Adj hozzá óvatosan két deci főzőtejszínt. Kanalazd jóízűen. Ha marad, borítsd a turmixgépbe, készüljön belőle krémleves, azt kínáld levesgyönggyel. Mindenhogyan isteni étek:) Jóétvágyat. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: mikebubu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |