Tutireceptek.hu fejléc

Gombaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg gomba,
közepes fej vöröshagyma,
étolaj,
só,
ételízesítõ (delikát/vegeta),
cérnametélt.

Elkészítés:
Kb fél dl olajon a felaprított hagymát megdinszteljük kevés só kiséretében, majd a felszeletelt gombát zsírjára sütjük. Felöntjük vízzel. 1,5 evőkanál ételízesítõt rakunk bele.
Lefedjük és megfõzzük, ezután apróra tört cérnametéltet fõzünk bele


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mackó úr gombalevese » Tejszínes gombaleves » Gombaleves fogyókúrázóknak » Erdei gombaleves
» Gombaleves Tamás módra » Különleges gombaleves » Tartalmas gombaleves » Fokhagymás gombaleves
» Gombaleves Juca módra » Rizses gombaleves » Zöldborsós gombaleves » Gombaleves cérnametélttel
» Friss gombaleves » Tejfölös-kapros gombaleves » Sűrű tejfölös gombaleves » Gombaleves magyarosan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.