Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes gombaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25dkg gomba
10dkg hagyma
2dl tejszín
4dl húsleves
izlés szerint só,bors
olaj

Elkészítés:
A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, amit szintén megpirítunk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük
a húslevessel, és a tejszínnel felforraljuk. Sóval, borssal és petrezselyem zöldjével ízesítjük.Tehetünk bele galuskát, ettől tartalmasabb lesz.

Tanácsok:
Galuska nélkül nem az igazi! /nekem/

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Flamingó2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves Tamás módra » Babos tejszines csirkemáj » Gombalevesem » Tejszínes pulykaragu
» Tejszínes sütőtök leves » Sonkás tejszínes tészta » Narancsos-tejszínes torta » Tejszínes karfiolleves
» Sajtos tejszínes csirke » Fokhagymás gombaleves » Tejszínes mustáros karaj » Tejszines meggytorta
» Epres-Tejszínes Túrótorta » Tejszínes sonkatekercs » Tejszínes meggyleves » Vendégváró tejszines hús


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.