| Gesztenyés göngyölt hús receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg-os sertés rövidkaraj 1 csomag nem édes gesztenyemassza 2 zsemle 2 tojás 10 dkg gomba só bors Piros Arany 1 fej vöröshagyma 2 szem borókabogyó tej vaj olaj víz Elkészítés: A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk. A gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomjuk, és összekeverjük a gesztenyével. A gombát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. Ezután a nyers tojásokkal együtt a gesztenyhez adjuk. sózzuk, borsozzuk. (Ha a massza túl híg, keverjük össze zsemlemorzsával.) A keveréket a hússzeletre kenjük, összegöngyöljük, és megtűzzük, majd olajon átsütjük. Bekenjük Piros Arannyal, hozzáadjuk a hagymát, borókabogyót és a vizet, majd lefedjük, és megpároljuk. Végül sütőbe tesszük, és megsütjük. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |