Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés göngyölt hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg-os sertés rövidkaraj
1 csomag nem édes gesztenyemassza
2 zsemle
2 tojás
10 dkg gomba

bors
Piros Arany
1 fej vöröshagyma
2 szem borókabogyó
tej
vaj
olaj
víz

Elkészítés:
A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk. A gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomjuk, és összekeverjük a gesztenyével. A gombát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. Ezután a nyers tojásokkal együtt a gesztenyhez adjuk. sózzuk, borsozzuk. (Ha a massza túl híg, keverjük össze zsemlemorzsával.)
A keveréket a hússzeletre kenjük, összegöngyöljük, és megtűzzük, majd olajon átsütjük. Bekenjük Piros Arannyal, hozzáadjuk a hagymát, borókabogyót és a vizet, majd lefedjük, és megpároljuk. Végül sütőbe tesszük, és megsütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt hús olaszosan » Gesztenyés csúcs » Göngyölt fokhagymás csülök » Göngyölt karaj tekercs
» Gesztenyés csirkemell » Gesztenyés babapiskóta » Gesztenyés hókifli » Gesztenyés krémes
» Gesztenyés torta » Gesztenyés piskótarolád » Gesztenyés diós szelet » Gesztenyés keksz
» Gesztenyés krém » Gesztenyés almás lepény » Gesztenyés csirkemáj » Gesztenyés Charlotte


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.