Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés krém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza
15 dkg vaj
12 dkg porcukor
1 egész tojás
1 evőkanál rum
(1 evőkanál tej)

Elkészítés:
A vajat, a porcukrot, a tojást és a rumot (és a tejet) habosra keverjük. Ezután beletesszük az áttört gesztenyemasszát és továbbkeverjük, míg könnyű lesz.


A receptet beküldte: Tűz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés pulyka » Gesztenyés méhkas süti » Gesztenyés falatka » Gesztenyés piskótarolád
» Gesztenyés kosárka » Gesztenyés göngyölt hús » Gesztenyés fatörzs » Gesztenyés csirkemáj
» Gesztenyés desszert » Gesztenyés zserbó » Gesztenyés-kekszes tekercs » Gesztenyés kehely
» Gesztenyés fatörzs I. » Gesztenyés gyöngytyúkleves » Gesztenyés tekercs » Gesztenyés fincsi tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.