Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés almás lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 2 tojás
- pici só
- kevés darált dió
- alma
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 tejföl
- lekvár
- zsemlemorzsa

Elkészítés:
A lisztet a margarinnal, tojással, sóval összegyúrni, kinyújtani. lekvárral megkenni. Erre dióval kevert zsemlemorzsával megszórni. Erre szeletelt almát tenni. A gesztenye masszát egy tojással és a tejföllel összekeverni, rákenni az almákra. Forró sütőben megsütni.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Alj nélküli túrós lepény » Gesztenyés csúcs » Könnyű almás süti » Almás, sajtos csirkemell
» Bácskai almáslepény » Francia almás » Almáslepény a'la Kátya » Almás céklasaláta
» Mamika Gesztenyés tekercse » Gesztenyés desszert » Kavart almás-kókuszos » Sajtos lepényfalatok
» Almás pite süti » Almás és túrós pite » Húsos lepény » Vaníliás lepény!


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.