| Garnélás falatok receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 4 kifli 2 doboz garnélarákkonzerv 20 dkg krémsajt 5 dkg vaj 1 evőkanál citromlé 1 csokor kapor só, őrölt fehér bors Elkészítés: A rákkonzervet lecsöpögtetjük, néhány szép rákocskát félreteszünk, a többit összetörjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, a vajat, a citromlevet és pépesítjük, (turmixoljuk). Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük, végül belekeverjük a kapor felét fölaprítva. A kifliket fölkarikázzuk és a garnélarákos sajtkrémet vastagon, rákenjük (még mutatósabb, ha nyomózsákba töltjük a krémet és a kiflikarikákra rózsát nyomunk belőle). A tetejét egy-egy rákocskával és egy-egy kapor-ágacskával díszítjük. Kaviáros és szardíniás falatok társaságában kínáljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |