Tutireceptek.hu fejléc

Garnélás zöldségcurry recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 személynek:
1 csokor koriander
1 piros és 1 zöld húsú paprika
10 dkg bambuszrügy (konzerv)
20 dkg szójacsíra
5 dkg fafülgomba
5 dl kókusztej
50 dkg tisztított garnélarák
1 fej hagyma
3 szál sárgarépa
curry ízlés szerint

bors
olívaolaj

Elkészítés:
A hagymát felaprítjuk, és egy kicsit megpirítjuk olívaolajon. Hozzáadjuk a gyufára vágott répát, a felcsíkozott paprikát, a bambuszrügyet és a szójacsírát, végül az előzőleg forró vízbe áztatott fafülgombát. Összeforgatjuk, majd 10 percig fedő alatt pároljuk. Amikor a zöldségek megfőttek, öntsük bele a kókusztejet, a garnélarákot és a felaprított koriandert. Ízesítsük curry-vel, sóval, borssal. Lassú tűzön főzzük még 10 percet, majd rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Garnélás falatok » Garnélás spagetti » Ausztrál garnélasaláta » Garnélás szendvics
» Spagetti garnélás raguval » Joghurtos párolt halfilé » Mediterán lazacfilé » Tonhallal töltött paprika
» Halburger » Zöldséges halfilé » Firenzei hal » Baconnal sült hal
» Töltött pontyfilé » Brokkolis halfilé » Rácponty » Firenzei halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.