Tutireceptek.hu fejléc

Kaviáros burgonyafalatok recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 db (kb. 80 dkg) közepes méretű burgonya
2 kis üveg kaviár (1 fekete és 1 piros)
1 fej lilahagyma
3 dl tejföl
1 db citrom
só, bors, petrezselyemzöld - ízlés szerint

Elkészítés:
A burgonyákat alaposan megmosom és a héjával együtt puhára főzöm. Ha elkészült, kihűtöm, felkarikázom, megsózom és forró sütőben megpirítom.
A hagymát megpucolom, apróra vágom, összekeverem a tejföllel, majd sóval és borssal ízesítem. Ezt kétfelé elosztom, az egyikbe a piros, másikba a fekete kaviárt keverem bele, majd egy fél citrom levével ízesítem.
A kész krémeket elosztom annyifelé, ahány szelet burgonya van. Megkenem őket, ha maradt kaviár akkor azzal és citromszeletekkel, petrezselyemmel díszítem.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 280 kcal

A receptet beküldte: Chill


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kaviáros tojás » Kaviáros pirítós » Kaviáros szendvics » Kaviáros palacsinta
» Kaviáros falatok » Halleves horvát módra » Vadlazac ragu » Tonhalas rizssaláta
» Faddi fokhagymás csuka » Potyka. » Juhtúrós halfilé rántva » Finn füstölt halleves
» Bergeni halfasírt » Kapros halragu » Tonhalas-kukoricás lepény » Mediterrán lazactatár


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.