| Finom pogácsa receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 kg liszt 50 dkg Ráma margarin 2 kisdoboz tejföl 4 tojássárgája 1 cs. élesztő 1 evőkanél só 2 kávéskanál cukor Elkészítés: A lisztet és a margarint összedolgozom, beleteszem a sót és a cukrot. A 2 tejfölt a 4 tojássárgájával habosra kikeverem, bele morzsolom az élesztőt, majd az egészet jól összegyúrom, és éjszakára, de legalább 5 órára a hűtőbe teszem. Kinyújtom, megkenem a felvert tojásfehérjével, reszelt sajtot szórok rá és a szokásos módon megsütöm. Tanácsok: Lehet ugy is, hogy a fele liszt valamilyen barnaliszt legyen, akkor is finom lessz. Sajtot nem muszály tenni rá. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: ila Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |