Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi paradicsomleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30dkg sertéscsont
10dkg sárgarépa
5dkg petrezselyemgyökér
paradicsomlé(1,5 lityi,vagy 2 nagy)vagy sűrítmény
olaj,6dkg liszt
2dkg hagyma
só,3dkg cukor
1/2csomag zellerzöldje
5dkg rizs

Elkészítés:
A csontot,sárgarépát,gyökeret,hagymát,zellerzöldet 1,5l vízben 1,5órát főzzük,hozzáadjuk a paradicsomlevet vagy sűrítményt ízesítjük a cukorral.Rántást készítünk az olajból lisztből,levesbe keverjük főzzük együtt 10percig.Utána átszűrjük,a rizst belefőzzük!


A receptet beküldte: Edina anyuci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi főtt túrós tekercs » Erdélyi töltött káposzta » Erdélyi tormás hús » Erdélyi fokhagymaleves
» Paradicsomleves rákkal » Csorbaleves erdélyiesen » Erdélyi borsos tokány » Erdélyi rakott pogácsa
» Erdélyi Piskóta » Erdélyi raguleves » Erdélyi Raffaello szelet » Erdélyi krumplileves
» Erdélyi szász mézes tészta » Erdélyi burgonya » Böjti paradicsomleves » Erdélyi rakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.