Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg burgonya,
25 dkg juhsajt,
3 dl tejföl,
10 dkg vaj,
zsemlemorzsa,
só.

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, hosszú szeletekre vágom és sós vízben megfőzöm.
Nem szabad szétfőnie.
Egy jól kizsírozott és morzsával megszórt formába rétegzem és leöntöm olvasztott vajjal.
Rákenem a juhsajtot és leöntöm tejföllel.
Sütőben barnára sütöm.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás laska » Burgonyaomlett » Hússal rakott burgonya » Kapros újburgonya
» Házmester burgonya » Hagymás burgonyalepény » Magyaros burgonyaleves » Burgonyás teakifli
» Burgonyafasírt » Kapros burgonyaleves » Karácsonyi burgonya » Erdélyi tárkonyos tokány
» Kukoricás burgonyalepény » Fűszeres burgonya » Diós burgonyafasírt » Baconbe tekert burgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.