| Domada receptHúsételek Hozzávalók: 500 gramm bárány-, marha-vagy csirkehús kockára vágva, 2 evőkanál apróra vágott vöröshagyma, 4 evőkanál mogyoróvaj, 1 doboz paradicsompüré, 1 paprika kockára vágva, sárgarépa kockára vágva, 3 burgonya kockára vágva, 1 félbe vágott cukkini és padlizsán, 1 liter húsleves, fekete bors, só. Elkészítés: A húst pirítsd meg egy serpenyőben, majd vedd ki belőle. Ugyanebben a tálban dinszteld meg a hagymát és a felvágott zöldségeket, ezután keverd hozzá a konzervparadicsomot, a húst és öntsd rá a levest. A mogyoróvajat keverd ki pár kanál vízzel, és ezt is tedd a serpenyőbe, majd főzd kb. másfél óráig, amíg a hús megfő. A domadát tálalhatod kuszkusszal, basmati rizzsel. Tanácsok: Gambia egyik legismertebb étele a domada, amelyet mogyoróvajas mártással tálalnak. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |