| Hamis töltött libanyak receptHúsételek Hozzávalók: 3-4 jó csirkemellbőr, 1 szelet előző napi kenyér, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 1 elkapart csirkemáj, 1 tojás, 1 ek vágott zöldpetrezselyem, 1+3 ek libazsír, só, őrölt bors. Elkészítés: A kenyeret beáztatom, majd fél óra múlva jól kinyomkodom és elmorzsolom. Összekeverem a tölteléket. Átfedéssel lefektetem a három kikőserezett csirkebőrt és réteszem a tölteléket. Óvatosan feltekerem, végeit begyűröm - szóval libanyakat csinálok belőle. Egy tepsibe teszek 3 ek vizet és 3 evőkanál libazsírt, majd beleteszem a "libanyakat". Fóliával lefedve 15-20 percig párolom, majd a fóliát levéve pirulásig, gyakran locsolva sütöm. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő, olcsó, ízletes és mutatós étel. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |