| Húsvéti tárkonyos bárány receptHúsételek Hozzávalók: 1 db bárány eleje 3 tojás 2 dl tejföl kevés liszt só, bors, ételízesítő, tárkony Elkészítés: Puhára főzöm a bárány elejét 2 liter vízzel, néhány szál friss tárkonnyal és sóval. 3 tojás sárgáját 3 kanál tejföllel elhabarok, ha a hús puha, egy kis fazékba teszek 2 kanál lisztet, egy deci tejfölt, 3-4 kanál ecetet és annyi vizet, hogy híg habarék legyen és behabarom vele a tárkonyos főzőlevet. Még 5 percig főzöm a báránnyal, majd azt feldarabolva és a levével leöntve, puha kenyérrel tálalom. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |