| Omlós csirke almával receptHúsételek Hozzávalók: Hozzávalók: - MAGGI Fokhagymás csirkesült alap - 80 dkg csirkecomb - 1 evőkanál méz - 1 evőkanál mustár - 2 db közepes alma Elkészítés: Elkészítés: A tasak felső részében található sütőzsákot egy hőálló tálba helyezzük. A húst megmossuk, szárazra töröljük. A mézet a mustárban elkeverjük, majd ezzel a húsokat megkenjük ezután egyenletesen rászórjuk a MAGGI fokhagymás fűszerkeveréket, majd a sütőzsákba tesszük. Az almát megmossuk, meghámozzuk, a magházat eltávolítva kb 1cm-es karikákra szeljük, és a hús köré helyezzük. Végül a sütőzsák mellett található lezáróelemmel zárjuk a tasakot. A tetejét néhány helyen kiszurkáljuk és kb 200°C-on sütjük. Tanácsok: Ízlés szerint zöldséges rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: ági98 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |