Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-paradicsomos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30-40 dkg karaj vagy csirkemell
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
fél citrom karikára vágva
15 dkg gomba
3 evőkanál paradicsomkonzerv

bors
ételizesitő

Elkészítés:
A hagymát, fokhagymát apróra vágom, és olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a húst, kicsit megsózom. Ha megpirult, hozzádobom a gombát, és tovább pirítom. Ha elfőtte a levét, belekerül a fakanállal darabolt paradicsom. Fűszerezzük, felöntjük 2 dl vízzel és a citrom levével. Amikor már minden megpuhult, beledobjuk a citromkarikákat. Úgy még 1 percig főzzük.

Tanácsok:
Köretként rizs illik hozzá.


A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes narancsos báránycsíkok » Barackos töltött csirkemell » Aszaltszilvás húsgombóc » Tejszínes zöldséges hús :)
» Ínyenc pulykaszeletek » Csilis csirkenyárs » Hússzeletek bakonyi módra » Sült oldalas száz ízzel
» Szecsuáni csirke » Gombás csirketekercs » Csirkemellfilé sonkában II. » Tavaszi ragu zöldborsóval
» Mustáros-sajtos rántott hús » Kocsmáros halom » Lecsós csirkecomb » Húsos burgonyabomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.