Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 vastag szelet 20 dekás hátszín, bélszín, vagy lapocka
2 teáskanál friss törött bors

15 dkg morzsolt márványsajt
2,5 dl balzsamecet
2 evőkanál olvasztott csokoládé

Elkészítés:
Szórd meg a húst a borssal és a sóval. Grillen süsd lefedve 12-15 percig mindkét oldalát, ha közepesen átsütve szereted (természetesen sütheted serpenyőben is, némi vajon). Az utolsó 3 percben szórd meg a márványsajttal, és hagyd ráolvadni. Közben olvaszd meg a csokoládét, és keverd el a balzsamecettel. Forrald fel, és kis lángon főzd addig, míg a fele elfő, és kissé besűrűsödik. Vedd le a lángról, és keverd bele a vajat. Csurgasd a hússzeletekre, és úgy tálald.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bécsi bélszín » Pangásius márványsajttal » Gombás bélszín » Svéd bélszín
» Bélszín Sztroganoff módra » Bélszínroló » Vadas bélszín » Fenyőmagos bélszín nyárson
» Bélszines raclette » Tepsis vaddisznóbélszin » Cukkínis-gombás tarja » Zöldséges rizses csirke
» Húspogácsa » Csirkemáj szalonnában » Fűszeres nyárs » Rántott csirkeszív


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.