| Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal receptHúsételek Hozzávalók: 4 vastag szelet 20 dekás hátszín, bélszín, vagy lapocka 2 teáskanál friss törött bors só 15 dkg morzsolt márványsajt 2,5 dl balzsamecet 2 evőkanál olvasztott csokoládé Elkészítés: Szórd meg a húst a borssal és a sóval. Grillen süsd lefedve 12-15 percig mindkét oldalát, ha közepesen átsütve szereted (természetesen sütheted serpenyőben is, némi vajon). Az utolsó 3 percben szórd meg a márványsajttal, és hagyd ráolvadni. Közben olvaszd meg a csokoládét, és keverd el a balzsamecettel. Forrald fel, és kis lángon főzd addig, míg a fele elfő, és kissé besűrűsödik. Vedd le a lángról, és keverd bele a vajat. Csurgasd a hússzeletekre, és úgy tálald. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |