| Bécsi bélszín receptHúsételek Hozzávalók: 75 dkg vesepecsenye só, bors 2 evőkanál vaj 1 hagyma 1 sárgarépa 1 póréhagyma egy fél zeller kockára vágva 1 kanál paradicsom püré 2,5 dl tejföl Elkészítés: A húst megsózzuk, borsozzuk, a vajat egy edényben megolvasztjuk, a zöldséget beletesszük és a húst rátesszük. Az előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt ropogósra sütjük, közben gyakran öntözzük. Ha megsült a hús, kivesszük, melegen tartjuk. A zöldséget felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a paradicsompürét, felfőzzük, majd hozzáöntjük a tejfölt. A húst csak 10 perc elteltével szeleteljük, hogy a leve benne maradjon. Tanácsok: Zöldborsóval tálaljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |