| Csőben sült szűzpecsenye receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg szűzpecsenye 1 ek.olaj 50 dkg fehér káposzta 30 dkg sárgarépa 10 dkg krémsajt 2,5 dl tejszín só, bors Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A káposztát és a sárgarépát,vékony csíkokra vágjuk sózzuk és állni hagyjuk. Forró olajon elősütjük a húst, félretesszük és pecsenyelevében megpároljuk a répás káposztát. Apránként kevés vizet adva hozzá. Kikent sütőtálba tesszük a zöldséget, ráfektetjük a hússzeleteket és leöntjük az előzőleg összekevert tejszínes krémsajttal. Közepes tűznél Kb.20-30 percig lefedve, majd fedetlenül átsütjük. A receptet beküldte: andland Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |