| Csirkesaslik grillezőknek receptHúsételek Hozzávalók: 1 filézett csirkemell fél szál (csípős) kolbász 2 db paprika (kaliforniai, sárga, zöld ízlés szerint) 1 db csípő hegyes paprika 1 nagy fej lilahagyma 9-10 saslik bambusznyárs(vagy éppen hegyes hurkapálca) A páchoz: 3 ek (csípős) ketchup 3 ek mustár 1 tk só 1/2 tk vegeta 1 kk frissen őrölt feketebors 3 ek olívaolaj Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk. Összekeverjük a pác hozzávalóit, beleforgatjuk a csirkekockákat és legalább 1 órán át állni hagyjuk benne. Felszeleteljük a kolbászt, a paprikákat és a lilahagymát. A hozzávalókat tetszés szerint szúrjuk a nyásra és kb. 30 perc alatt parázsló faszénen aranybarnára grillezük őket. Kb. 9-10 nyárs lesz belőle. Tanácsok: A receptet a Nők LApja Konyhájában találtam, de mivel grillezni készülünk, rögtön mentettem a receptet:-) A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |