Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt pulykamell spárgával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg fehér spárga,
50 dk g újburgonya ,
só,
1 teáskanál kömény,
25 g vaj,
1 adag hollandi mártás lime-mal,
20 dkg füstölt pulykamell.

Elkészítés:
A spárgákat a fejük alatt meghámozzuk és megfőzzük. A burgonyákat sós vízben, a köménymaggal kb. 25 percig főzzük, lehúzzuk a héját, majd a megolvasztott vajban megforgatjuk, enyhén megsózzuk.
Elkészítjük a hollandi mártást.
A spárgát, a pulykamellet és a burgonyát tálra rendezzük, és meglocsoljuk a mártással.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt sonkás kanapé » Őszibarackos pulykamell » Fetás-tejszínes pulykamell » Csípős pulykamell
» Sajtos-sonkás pulykamell » Magyaros Pulykamellragu » Pulykamell raclette » Pulykamell körtével
» Tejfeles tepsis pulykamell » Füstölt húsos karalábé » Pulykamell Lucifer módra » Pulykarolád spárgával
» Spenót pulykamellel » Pulykamell+gombás mártás » Füstöltsajt - krémleves » Spenótos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.