Tutireceptek.hu fejléc

Édes mézes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkemell
20 dkg vaj
2 evőkanál méz
5 dkg dió
1 citrom

bors
kakukkfű

Elkészítés:
A melleket sózzuk és a vajjal kikent tepsibe tesszük.Kevés vizet aláöntve sütőben párolni kezdjük. A mézet elkeverjük kevés borssal a citrom levével,és reszelt héjával,és a vajjal.A durvára aprított diót megpirítjuk.Amikor a hús puhulni kezd megkenjük a mézes keverékkel és a tetejét megszórjuk a pirított dióval.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke francia módra » Mézes szamóca-limonádé » Kapribogyós csirkemell » Kapros csirke
» Sült csirke jól fűszerezve » Tölcséres csirkemáj » Zabpelyhes-mézes őzgerinc » Egyszerű rakott csirkemell
» Csirkés-zöldséges » Kukoricás csirke » Sóban sült csirke » Zöldborsós csirkemáj
» A Lászlók csirkemájasa » Mákos csirke » Tokai részeges csirke » Tojás csirkék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.