| Göngyölt csirke póréval receptHúsételek Hozzávalók: csirkemell sonka póréhagyma fehérbor vaj só bors fogpiszkáló Elkészítés: csirkemellet kifilézzük, szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A póréhagymát akkora darabokra vágjuk, amilyen szélesek lettek a hús szeletek, majd a darabokat hosszában csíkokra vágjuk, 1 szelet csikremellre rátszünk egy szelet sonkát, és egy csík póréhagymát, felgöngöljük, és a szélét fogpiszkálóval megtűzzük. A felgöngyölt húsokat szorosan egymás mellé tesszük egy tepsibe, vagy tűzálló tálba, kevés fehérbort öntünk rá, és 2-3 diónyi vajat teszünk a tetejére. Fólia alatt puhára pároljuk, majd fólia nélkül pirosra sütjük. Tanácsok: Köretnek párolt zöldség, rizs, krumplipüré illik hozzá. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: kjmarta Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |