| Csehszlovák krémes receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4 db tojás 30 dkg cukor 10 evőkanál cukor 20 dkg liszt 1 cs sütőpor 4 evőkanál kakaó Krém: 2o dkg margarin 20 dkg porcukor 2 cs vaniliacukor 3 evőkanál liszt 4 dl tej Elkészítés: A tojásokat kettévesszük.A sárgájához hozzákeverjük a cukrot,vizet, a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport.A fehérjét felverjük és óvatosan a masszához keverjük.Úgy sütjük mint a piskótát. A margarint habosra kavarjuk a porcukorral. A vaniliacukrot,lisztet megfőzőm a tejben,majd a teljesen kihűlt krémet a margarinos masszához keverem. A tetejét megszórom reszelt csokival. Tanácsok: Ajánlatos vizes késsel szeletelni. Elkészítési idő: 6 perc A receptet beküldte: tnde Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |