Tutireceptek.hu fejléc

Csehszlovák krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db tojás
30 dkg cukor
10 evőkanál cukor
20 dkg liszt
1 cs sütőpor
4 evőkanál kakaó
Krém:
2o dkg margarin
20 dkg porcukor
2 cs vaniliacukor
3 evőkanál liszt
4 dl tej

Elkészítés:
A tojásokat kettévesszük.A sárgájához hozzákeverjük a cukrot,vizet, a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport.A fehérjét felverjük és óvatosan a masszához keverjük.Úgy sütjük mint a piskótát.
A margarint habosra kavarjuk a porcukorral.
A vaniliacukrot,lisztet megfőzőm a tejben,majd a teljesen kihűlt krémet a margarinos masszához keverem.
A tetejét megszórom reszelt csokival.

Tanácsok:
Ajánlatos vizes késsel szeletelni.

Elkészítési idő: 6 perc

A receptet beküldte: tnde


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mese krémes! » Franciakrémes házilag » Gombakrémes csirkemell » Krémes másképp
» Sajtkrémes-gombás levél » Mézes-krémes Kata-féle » Gyors kolbászkrémes táskák » Krémes - másként
» Kolbászkrémes rakott hús » Intelligens fincsi krémes » Albán krémes Emyke módra » Bözsike almáskrémese
» Hideg krémesem » Narancskrémes pite » Mogyorókrémes muffin 2. » Debreceni krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.