Tutireceptek.hu fejléc

Csehszlovák krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db tojás
30 dkg cukor
10 evőkanál cukor
20 dkg liszt
1 cs sütőpor
4 evőkanál kakaó
Krém:
2o dkg margarin
20 dkg porcukor
2 cs vaniliacukor
3 evőkanál liszt
4 dl tej

Elkészítés:
A tojásokat kettévesszük.A sárgájához hozzákeverjük a cukrot,vizet, a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport.A fehérjét felverjük és óvatosan a masszához keverjük.Úgy sütjük mint a piskótát.
A margarint habosra kavarjuk a porcukorral.
A vaniliacukrot,lisztet megfőzőm a tejben,majd a teljesen kihűlt krémet a margarinos masszához keverem.
A tetejét megszórom reszelt csokival.

Tanácsok:
Ajánlatos vizes késsel szeletelni.

Elkészítési idő: 6 perc

A receptet beküldte: tnde


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseresznyés krémes piskóta » Repülőkrémes » Diplomata krémes » Emeletes kekszes krémes
» Krémes sárgadinnyeleves » Zágrábi krémes » Kolbászkrémes rakott hús » Szilvás krémes madár módra
» Sajtkrémes salátatekercs » Albán krémes » Krémes palacsinta » Narancskrémes torta
» Sajtkrémes krumplileves » Zalai krémes » Neve nincs krémes » Intelligens krémes II.


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.