| Kolbászkrémes rakott hús receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott karaj 20 dkg sütőkolbász 20 dkg márványsajt 2 dl tejföl 1 tojás 10 dkg nagyon vékony ementáli sajtszelet ízlés szerint só őrölt bors szárított kakukkfű kevés liszt kevés olaj 5 dkg puha margarin Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiverjük és besózzuk, majd az őrölt borssal ízesített lisztbe forgatjuk és kevés forró olajban elősütve félretesszük.A kolbász bőrét lehúzzuk és villa segítségével elkeverjük a puha margarinnal, hogy egy könnyen kenhető kolbászkrémet kapjunk. Egy tűzálló tálba lerakunk egy sor elősütött hússzeletet, rásimítunk egy adag kolbászkrémet, egy adag márványsajtot, meghintjük egy kevés kakukkfűvel, majd ismét a hús a kolbászkrém a sajt következik. A tejfölt elkeverjük egy kevés sóval és a tojással, majd a hús tetejére öntjük, végül befedjük a nagyon vékonyra szeletelt ementáli sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |