Tutireceptek.hu fejléc

Borsós natúrszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéskaraj,
20 dkg mirelit zöldborsó,
5 dkg vaj,
1 dl tejszín,
só,
bors,
2 gerezd fokhagyma,
1 t. v. paprika,
1 kisebb fej vöröshagyma,

Elkészítés:
A sertéskarajt vágjuk fel szeletekre, amelyeknek serpenyőben pirítsuk meg mindkét oldalát.
Tegyük egy lábasba, öntsük rá a sütés közben kiolvadt zsír felét, és dobjuk hozzá a négybe vágott hagymát.
Ízesítsük sóval és borssal.
Öntsünk alá annyi vizet, hogy épp ellepje.
Kezdjük el párolni.
Mikor felforrt, adjuk hozzá a mirelit borsót és fedjük le.
Pároljuk körülbelül egy órát, közepes de inkább alacsony lángon.
Öt perccel a vége előtt adjuk hozzá a vajat és a tejszínt.
Néha keverjünk rajta egyet óvatosan, hogy ne törjük össze a húst.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós apróhús » Zöldborsós szűzpecsenye » Csicseriborsós krumpliragu » Tarhonyás borsós csirkemáj
» Zöldborsós sertésragu » Zöldborsós karajszeletek » Borsos gomba » Borsos fonat
» Sajtos-borsós lepény » Cseh borsos sertésszelet » Zöldborsós szűzérmék » Borsós-gombás rizottó
» Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós pulykamell ragu » Zöldborsós rizses csirke » Zöldborsós csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.