Tutireceptek.hu fejléc

Borsos fonat recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg liszt, 20 dkg libazsír, 2 tojás 1 kávéskanál bors, 1 pohár fehérbor, só.

Elkészítés:
A lisztet és a zsírt elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojást, a borsot, a sót, és annyi bort, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Két órát pihentetjük, majd kisujjnyi rudakat sodrunk belőle. Hármas fonással apró kalácsokat fonunk, amelyet zsírozott tepsiben sárgára sütünk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós-sonkás muffin » Zöldborsós szűzérmék » Kínai borsos csirke » Borsós raguleves
» Csirke zöldborsós szószban » Zöldborsós spagetti » Zöldborsós sertéstokány » Zöldborsós pulykatokány
» Barna-fehér fonatok » Zöldborsós tojásragu » Csicseriborsós krumpliragu » Borsós natúrszelet
» Sárgaborsós szendvicskrém » Zöldborsós köles » Borsós egytál » Csicseriborsós saksuka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.