Tutireceptek.hu fejléc

Borsos fonat recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg liszt, 20 dkg libazsír, 2 tojás 1 kávéskanál bors, 1 pohár fehérbor, só.

Elkészítés:
A lisztet és a zsírt elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojást, a borsot, a sót, és annyi bort, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Két órát pihentetjük, majd kisujjnyi rudakat sodrunk belőle. Hármas fonással apró kalácsokat fonunk, amelyet zsírozott tepsiben sárgára sütünk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós apróhús » Borsos tokány marhahússal » Borsós karaj » Zöldborsós palacsinta
» Borsós raguleves » Borsós-gombás rizottó » .Zöldborsós gombapörkölt » Hagymás fonatok
» Borsos tokány » Almás fonatok » Zöldborsós csirkeragu » Sajtos-borsós lepény
» Zöldborsós-sonkás muffin » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós sertéspaprikás » Zöldborsós metélt


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.