Tutireceptek.hu fejléc

Borsós laskagomba pörkölt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50 dkg laskagomba
20 dkg zöldborsó
2 fej vöröshagyma
3 cikk fokhagyma
ételízesítő
pirospaprika

olaj
víz
1 paprika

Elkészítés:
A hagymát félig megpárolom, hozzáadom a paprikát kicsikre vágva, a fokhagymát, pár perc múlva a pirospaprikát, majd a felszeletelt gombát és a nyers zöldborsót. Felengedem vízzel, és befûszerezem. Addig fõzöm, míg a gomba megpuhul és a leve besűrűsödik. Tálalhatjuk kifõtt tésztával, vagy rizzsel.

Tanácsok:
Tejföllel is meg lehet bolondítani.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldpörkölt » Erdész pörkölt » Ketchup-os zöldborsos husi » Zöldségpörkölt rizzsel
» Juhtúrós-borsós hús » Szívpörkölt » Falunapi pörkölt » Tejfölös tojás pörkölt
» Színes borsos báránysült » Kucurapörkölt » Pikáns nyúlpörkölt » Savanyú máj pörköltágyon
» Borjúpörkölt » Kínai borsos csirke » Cukorborsós metélt » Zöldborsós rizses csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.