Tutireceptek.hu fejléc

Színes borsos báránysült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb
1 dl száraz fehérbor
3 evőkanál citromlé
8 evőkanál olívaolaj
2 kávéskanál színes bors(törött)
kevés friss oregáno
kevés frisskakukkfű


Elkészítés:
A combot 3-4 cm-es,kockára vágjuk,és egy mélyebb tálba tesszük.Ráöntjük az olívaolajat a bort a citromlét ,majd sóval,borssal ,a kakukkfűvel, és az oregánóval alaposan összekeverjük.
Az egészet letakarjuk és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.
Sütés előtt a pácléből kiszedjük a húskockákat és adagonként fapálcikára tűzzük.Forró grillserpenyőbe téve minden oldalát pirosra sütjük.
Sült zöldségekkel vagy friss salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós camembert krém » Tejszines-tökmagolajas hal » Zöldborsós tojásragu » Tejszínes meggyleves
» Borsos gomba » Színes sajtgombócok » Csicseriborsós finomság » Tejszínes szederkrém
» Tejszínes sült halfilé » Tejszínes gombás spagetti » Tejszínes-parajos csirke » Tejszínes csirkemellfilé
» Borsos csirkecomb » Színes zöldségköret » Tejszínes-sajtos pecsenye » Zöldborsós apróhús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.