| Színes borsos báránysült receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg báránycomb 1 dl száraz fehérbor 3 evőkanál citromlé 8 evőkanál olívaolaj 2 kávéskanál színes bors(törött) kevés friss oregáno kevés frisskakukkfű só Elkészítés: A combot 3-4 cm-es,kockára vágjuk,és egy mélyebb tálba tesszük.Ráöntjük az olívaolajat a bort a citromlét ,majd sóval,borssal ,a kakukkfűvel, és az oregánóval alaposan összekeverjük. Az egészet letakarjuk és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. Sütés előtt a pácléből kiszedjük a húskockákat és adagonként fapálcikára tűzzük.Forró grillserpenyőbe téve minden oldalát pirosra sütjük. Sült zöldségekkel vagy friss salátával tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |