| Bolondos gomba receptEgytálételek Hozzávalók: 8 db fõtt tojás, 20 dkg natúr krémsajt, só, õrölt bors, 1 kiskanál mustár, csipetnyi porcukor, 4 db közepes paradicsom, 3-4 dkg vaj, A díszítéshez petrezselyem. Elkészítés: A fõtt tojások aljából vékonyabb, a tetejükbõl egy vastagabb lapot levágunk. A vékonyabb azért kell, hogy a tálon megüljenek, a vastagabb pedig azért, hogy belsejüket kikaparhassuk. A fõtt tojássárgáját áttörjük, a krémsajttal simára keverjük, sóval, borssal, porcukorral és mustárral pikánsra ízesítjük. A paradicsomokat félbevágjuk, magjait kikaparjuk, és minden töltött tojásra borítunk egyet. A vajat habosra keverjük, majd egy kés hegyével apró pöttyöket teszünk a paradicsomkalapok tetejére. Tálra rakjuk, petrezselyemlevéllel díszítjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |