| Sonkás-gombás rétes receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró 25 dkg liszt 25 dkg vaj 1 tojás csipetnyi só A töltelékhez: 40 dkg bacon 40 dkg sonka 30 dkg szeletelt gomba kevés olaj 1 db vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma ételízesítő Elkészítés: A tészta alapanyagait egy tálban összegyúrjuk, néhányszor meghajtogatjuk és néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük. A gombát kevés olajon a hagymával megpirítjuk, ételízesítővel megszórjuk. A tésztát kinyújtjuk, betakarjuk a baconnal, erre rakjuk a sonkát, végül a gombás ragut. Az egészet feltekerjük, tepsibe helyezzük, megkenjük tojással. Sütőbe tesszük és kisütjük. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |