| Gombás karfiol-tál receptEgytálételek Hozzávalók: 1 db karfiol 1 db póréhagyma 30 dkg csiperkegomba 3 evőkanál olíva olaj 1 késhegynyi őrölt bors 2 evőkanál szójaszósz 1 csokor snidling só Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedve forró sós vízben megfőzzük (de csak annyira, hogy ne főjön szét), tálra rakjuk. A póréhagymát karikára vágjuk és az olajon pici sóval egy wokban vagy nagyobb serpenyőben megdinszteljük, - a gombát szeletekre vágjuk, s hozzáadjuk. Megszórjuk borssal, megöntözzük szójamártással. Pár percig rázogatva sütjük, ráöntjük a karfiolra és vagdalt snidlinggel megszórjuk. Barna rizzsel és joghurtos mártással tálaljuk. A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |