Tutireceptek.hu fejléc

Bográcsos gulyás belsőséggel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg. marhalábszár,
15 dkg. sertéshús,
10 dkg. marhaszív,
5-6 dkg. sertészsír,
1 nagy kanál paradicsompüré,
1 nagy fej vöröshagyma,
1 db. zöldpaprika,
1 szem nagyobb, érett paradicsom,
15-20 szem köménymag,
só,
2 gerezd fokhagyma,
1 késhegynyi őrölt majoránna,
25 dkg. burgonya,

Elkészítés:
Bográcsban a zsirt felforrósitjuk, ezen az apróra vágott vöröshagymát üvegesre piritjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húsokat és a belsőséget. Fehéredésik piritjuk, forgatjuk. Ekkor megszórjuk fűszerpaprikával, izesitjük sóval, fűszerekkel, zúzott fokhagymával, paradicsompürével és felengedjük egy kevés vizzel. kb. 20 percig főzzük, a folyadékot esetenként pótoljuk. Végül felengedjük langyos vizzel és a hasábta vágott burgonyával együtt készre főzzük.

Elkészítési idő: 125 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bográcsos krumplileves » Paprikás kolbászgulyás » Gulyásleves csipetkével » Babgulyás cipóban tálalva
» Csángógulyás » Az én betyárgulyásom » Bográcsos betyárleves » Gyergyói gulyásleves
» Hamisgulyás... » Palócgulyás » Székelygulyás » Bográcsos székelykáposzta
» Galyasági fűszeres gulyás » Szászok gulyása » Patiszongulyás » Babgulyás vadász módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.