| Bográcsos gulyás belsőséggel receptEgytálételek Hozzávalók: 30 dkg. marhalábszár, 15 dkg. sertéshús, 10 dkg. marhaszív, 5-6 dkg. sertészsír, 1 nagy kanál paradicsompüré, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 db. zöldpaprika, 1 szem nagyobb, érett paradicsom, 15-20 szem köménymag, só, 2 gerezd fokhagyma, 1 késhegynyi őrölt majoránna, 25 dkg. burgonya, Elkészítés: Bográcsban a zsirt felforrósitjuk, ezen az apróra vágott vöröshagymát üvegesre piritjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húsokat és a belsőséget. Fehéredésik piritjuk, forgatjuk. Ekkor megszórjuk fűszerpaprikával, izesitjük sóval, fűszerekkel, zúzott fokhagymával, paradicsompürével és felengedjük egy kevés vizzel. kb. 20 percig főzzük, a folyadékot esetenként pótoljuk. Végül felengedjük langyos vizzel és a hasábta vágott burgonyával együtt készre főzzük. Elkészítési idő: 125 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |