Tutireceptek.hu fejléc

Patiszongulyás recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 kisebb patiszon,
3 zöldpaprika,
2 vöröshagyma
4 paradicsom,
40 g olaj,
20 g simaliszt,
ecet, só, cukor.

Elkészítés:
A patiszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk,a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük.A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol sonkahabbal » Kínai kel tejföllel » Árvakása » Spenótos finomság
» Cukkinis tojásos rizs » Karfiolkrokett » Serpenyős káposzta I. » Juhtúróval töltött póréhagyma
» Sajttal töltött krumpli » Klasszikus rakott karfiol » Medvehagymás pesto II. » Zöldbab tojásmártással
» Lecsós, gombás rakott hús » Tejfölös zöldbab pörkölt » Gazdagon rakott cukkini » Olasz paradicsom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.