Tutireceptek.hu fejléc

Székelygulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20dkg kockára darabolt hús,1 fej vöröshagyma,40 dkg savanyú káposzta,só,őrölt bors,őrölt paprika,1-2 evőkanál tejföl,1-2 gerizd fokhagyma,kevés olaj,

Elkészítés:
A fokhagymát megpucolom és kockára vágom.A káposzta,ha nagyon savanyú átmosom.Az olajban megpirítom üvegesre a hagymát.Majd hozzá adom a húst majd egy kicsit megpirítom,hogy kifehéredjen,majd felöntöm kevés vízzel,paprikázom,sózom,borsozom.Félig megfőzöm,aztán bele rakom a káposztát és annyi vizet adok hogy ellepje.A fokhagymát megpucolom és lereszelem és hozzá adom.Puhára fözöm.Tálaláskor tejfölt adok hozzá.

Elkészítési idő: 80 perc
Kalóriatartalom: 360 kcal
Szénhidráttartalom: 24 gramm

A receptet beküldte: Kriwy

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diétás székelygulyás » Mexikói rizs » Gombás kocka 3 » Zelleres burgonyapüré
» Patiszonos szárnyasragu » Sólet ropogós libacombbal » Majorannás rakott zöldbab » Gyümölcs-rizs
» Legényfogó talpas krumpli » Spagetti-torta » Magyaros tepsis krumpli » Saját muszaka
» Lecsós máj chipsszel » Gombás kölesrizottó » Rakott burgonya másképp » Rakott velő


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.