| Paprikás kolbászgulyás receptLevesek Hozzávalók: 2 fej hagyma 1 pirospaprika 1 zöldpaprika 200 g fokhagyma 40 dkg krumpli, 2 dl zöldségleves, 1 teáskanál majoránna, 1 teáskanál pirospaprika, 50 dkg kolbász, 1 doboz hámozott paradicsom, 4 evőkanál Crème fraiche, só, bors. Elkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk. A forró zöldséglevessel együtt egy nagy edénybe öntjük őket. A majoránnával, pirospaprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát. Lefedve, 600 fokon 14 percig mikrohullámú sütőben főzzük. Közben a kolbászt felkockázzuk, és a paradicsommal együtt a leveshez adjuk. Hozzákeverjük a Crème fraiche-ot, majd újabb 6 percre a mikróba tesszük. Végül újra ízesítjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |