Tutireceptek.hu fejléc

Csángógulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40dkg bélszín vég-vagy fehérpecsenye
3 evőkanál olaj
1 evőkanál rózsapaprika
1 késhegynyi köménymag
1 gerezd fokhagyma
1 nagy fej hagyma
1 zöldpaprika
1 ág zellerzöld
1 paradicsom
40dkg tisztított burgonya
10dkg savanyúkáposzta
4dkg tarhonya vagy rizs

Elkészítés:
A húscsíkokat paprikás-hagymás olajon,kevés köménymaggal összezúzott fokhagymával zsírjára pirítjuk.Felengedjük vízzel megsózzuk beleteszük a csíkokra vágott zöldpaprikát,paradicsomot,zellertés a káposztát és elkezdjük főzni.Mikor a hús félig puha beleteszük a kockára vágott burgonyát és a tarhonyát vagy rizst.Paprika és paradicsomszeletekkel díszítjük


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös gombapaprikás » Sült sajtgolyók » Olaszos rakott burgonya » Rakott kifli
» Sült, gombás rizottó » Grízes pogácsa » Gyümölcsös rizssaláta » Sváb galuska
» Sonkatekercs tormakrémmel » Rakott cukkini vagy pattiszon » Drevi tepsis krumplija » Csirkés csicseriborsó
» Lencse csőben sütve » Magyaros makaroni » Ananászos Pulykamell » Sonkás rántott palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.