Tutireceptek.hu fejléc

Bajor vaníliakrém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
18 g zselatin
1 vaníliarúd
3,5 dl tej
10 dkg cukor
3 tojássárgája
3 dl tejszín

Elkészítés:
A vaníliarudat a velővel tejben felforraljuk. A cukrot a tojássárgákkal 3- 5 perc alatt krémesre keverjük, a forró tejjel apránként felöntjük, sűrűre főzzük.
Végül beledolgozzuk az oldott zselatint.
A krémet szűrőn át egy tálba passzírozzuk, addig hűtjük, amíg dermedni nem kezd.
Beleforgatjuk a habbá vert tejszínt, tálkákba töltjük, 1 órára hűtőbe tesszük.


A receptet beküldte: ÉNÉNÉN


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor szűzpecsenye » Vaníliakrémes tekercs » Bajoros sajtkrémleves » Csirke bajorosan
» Almás, vaníliakrémes süti » Bajor labdapecsenye » Bajor perecleves » Bajor sertéstarja
» Vaníliakrémes szelet » Bajor hús » Vaníliakrémes muffin » Bajor májgombócleves
» Bajor kacsamell » Bajor töltött rostélyos » Friss kolbász bajor módra » Bajor csülök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.